Harizmatični Grof spokojan u Samari: Rusi ne znaju za paniku i strah!

Autor:

Sport

23.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vedrog duha i uvek raspoložen za šalu Miodrag Božović (51) bio je i ostao omiljen u svakom klubu koji je trenirao, a u vreme kada koronavirus hara planetom strateg Krila Sovjetov javio nam se iz bratske Rusije kako bi čitaocima Srpskog telegrafa iz prve ruke opisao stanje u najvećoj zemlji sveta.

RepublikaFoto: http://www.kc-camapa.ru/
Normalno ide na posao... Miodrag Božović

- Ovde u Samari, milionskom gradu u severoistočnom evropskom delu Ruske Federacije, nema nikakvih naznaka panike ili straha kod stanovništva, a tako je i u ostatku države. Ovde su rafovi prodavnica i apoteka puni, nema nestašice niti jednog artikla, pa ni gužvi, za razliku od Srbije, Austrije ili Amerike. Masovni događaji su zabranjeni, pa su tako zatvorene škole i univerziteti, kao i bioskopi i pozorišta. Ne postoji obaveza nošenja zaštitnih maski, ko kako želi - detaljno nas izveštava Grof, koji punih devet sezona vodi klubove iz Premijer lige Rusije i najavljuje rad punom parom.

RepublikaFoto: http://www.kc-camapa.ru/
Bez briga u gradu na Volgi... Miodrag Božović

- Moj klub već danas kreće sa treninzima za nastavak sezone, koja bi trebalo da se odmrzne 10. aprila. Malo mi je dosadno bez fudbala, ali šetam redovno divnim parkovima duž reke Volge i na TV pratim redovno vesti iz Srbije i rodne Crne Gore - zaključuje Božović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading