Mijatović slomljen: Bio mi je kao otac, ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu...

Autor:

Sport

22.03.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni jugoslovenski fudbaler i napadač Real Madrida Predrag Mijatović je skrhan nakon smrti bivšeg predsednika "kraljevskog" kluba Lorenca Sansa.

Predrag Mijatović

Sans je bio predsednik Reala u vreme kada je Mijatović bio u klubu, a 1998. godine zajedno su proslavili osvajanje Lige šampiona, pobedom nad Juventusom, gde je upravo Mijatović pogotkom doneo "ušati" trofej Madriđanima.

– Napustio nas je ovako…Bez prilike da se oprostimo, kažemo poslednje zbogom…Veoma je teško i veoma tužno. Ovo je jedna od najtužnijih noći u mom životu – rekao je Mijatović za "Marku".

Bivši golgeter ističe da je bio u kontaktu sa njegovim sinom Fernandom Sansom u poslednjih nekoliko dana.

– Bili smo u kontaku u poslednje vreme. Znao sam kroz šta prolaze on i njegova porodica. Nisu smeli čak ni da pričaju sa njim, što je slučaj i sa ostalim pacijentima koji su u toj bolnici – otkrio je Mijatović i dodao:

– I dalje ne mogu da verujem. Bio mi je kao otac. Smatrao sam ga veoma važnom osobom za svoj život.

Sans je bio čovek koji je i doveo Mijatovića u Real Madrid 1996. godine i zajedno su prekinuli ,"sušu" u Evropi osvojivši Ligu šampiona dve godine kasnije

Podsećamo, Lorenco Sans je preminuo  u 76. godini života usled problema sa bubrezima, ali ga je u međuvremenu zahvatio i virus korona, što je pogoršalo njegovu zdravstvenu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading