STRAHAN NAŠAO OPRAVDANJE ZA NEUSPEH: Škoti genetski zaostaju...

Autor:

Sport

09.10.2017

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Škotske Gordon Strahan izjavio je da njegov tim "genetski zaostaje" i da zbog toga ovaj tim nije uspeo da se plasira na SP u Rusiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strahan je teško podneo neuspeh u kvalifikacijama za SP 2018.

Škotska je sa Slovenijom odigrala 2:2 u poslednjem, 10. kolu kvalifikacija za SP. Škotska je na kraju osvojila treće mesto na tabeli, a plasman u baraž izborila je selekcija Slovačke.

- Moramo da biramo tim koji će moći da se nosi visinom i snagom. Ovako, mi moramo da radimo više i da se borimo jače za svaku loptu - rekao je Strahan i nastavio:

 - Genetski zaostajemo. U ovom kvalifikacionom ciklusu mi smo najniži tim, odmah iza Španije. Možda da stavimo velike žene i velike muškarce zajedno i vidimo šta možemo da uradimo.

Škotska je u Ljubljani bila za tri centrimetra, u proseku, niža od svog protivnika.

 - Niko ne može da mi kaže da su oni, izuzev jednog igrača, tehnički bolji od nas. Ali mi fizički imamo problem - zaključio je Strahan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading