Nejmar rekao "da"

Autor:

Sport

21.03.2020

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski list "Sport" na svojoj naslovnoj strani objavio je naslov - Nejmar rekao "da"!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Brazilac je navodno pristao na uslove Barselone, jer o produžetku saradnje sa Pari Sen Žermenom trenutno ne razmišlja, pa je sve izvesnije da ćemo 28-godišnjeg fudbalera ponovo gledati na Nou Kampu. 

I "Svecima" je dosadilo njegovo ponašanje, naročito povrede koje nisu tako ozbiljne, a zbog kojih je odlazio u Brazil i tamo se provodio bez ikakvih problema. Ipak, to ne znači da će Barselona proći jeftino. Od prodaje Nejmara Parižanima zaradila je 222 miliona evra, pa je očekivati da će morati da izdvoje sličnu sumu novca ne bi li vratili svog bivšeg fudbalera. 

U opticaju je i nešto manja suma, navodno 150 miliona evra. Što se tiče svlačionice, tu neće biti nikakvih problema, jer je Leo Mesi u kontaktu s Brazilcem. To je garancija da Nejmar može da računa na dobar prijem u Barceloni. Osim ako ne krene da pravi probleme kao u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading