Nije sve u parama: Italijanski fudbaler zažalio što je otišao u Kinu, želi da se vrati u domovinu

Autor:

Sport

21.03.2020

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina fudbaleri su skoro trčali u Kinu zbog nenormalnih suma novaca koje su tamo dobijali, ali i taj trend možda više neće postojati za koji mesec.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan El Šaravi

Pre šest meseci Stefan el Šaravi je iz Rome prešao u Šangaj Šenhua, gde je trebalo da po ugovoru ima neverovatnu platu od 14.000.000 evra godišnje.

Samo pola godine kasnije italijanski fudbaler želi po svaku cenu da se vrati u svoju domovinu, tačnije u Romu, ali je svestan da nijedan klub u Italiji to ne može da plati. Pogotovo ne sada kada je neizvesno kada će fudbal ponovo početi da se igra.

Kako piše Gazeta delo Sport, El Šaravi je toliko očajan da je poručio klubu iz Rima da je spreman da se vrati za platu od „samo“ 2.500.000 evra godišnje.

Veruju u Italiji da će i Kinezi pristati, jer bi i oni posle svega da sačuvaju novac, a više od 20.000.000 evra bi zadržali ako bi prodali El Šaravija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading