Kapa dole za TSC: Donacija od milion dinara za KC Vojvodina!

Autor:

Sport

20.03.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Bačke Topole napravio gest za svako divljenje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri TSC-a

Članovi fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole uputili su u petak popodne milion dinara kao donaciju Kliničkom centru Vojvodine u znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji se bore protiv koronavirusa.

- Svesni velikih napora i požrtvovanosti lekara, medicinskih sestara i svog drugog osoblja zdravstvenih ustanova koji leče i neguju obolele od virusa Covid19, TSC želi da im i na ovaj način pokaže da su svi u klubu svim srcem uz njih - navodi se u saopštenju TSC-a.

U skupljanju priloga učestvovali su igrači, stručni štab, uprava i zaposleni tog člana Superlige Srbije u fudbalu.

TSC je izrazio uverenje da se medicinskom osoblju može najviše pomoći strogim pridržavanjem mera zaštite koji podrazumevaju i prekid sportskih dešavanja.


- Svi u TSC-u neizmerno su zahvalni medicinskom osoblju za svaku malu i veliku pobedu u borbi sa koronavirusom, jer su te pobede danas važnije od svakog drugog takmičenja, ali su istovremeno jedini način za povratak našoj radosti - fudbalu - dodaju iz tog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading