Human gest Stevana Jovetića!

Autor:

Sport

20.03.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji crnogorski fudbaler Stevan Jovetić donirao je svojoj državi 50 hiljada evra za borbu protiv koronavirusa.

Stevan Jovetić

On je u poruci napisao da je zadivljen lekarima i medicinskim osobljem, kao i da mu je čast što je u prilici da pomogne svojoj zemlji.

- Uvaženi članovi Nacionalnog koordinacionog tela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno lekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvek krasilo kada je teško: odmerenost, doslednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim. Proći će i ovo. Radovaćemo se brzo, zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50.000 evra, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i ‘Ostani doma - poručio je Jovetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading