Mino Rajola najavio zemljotres: Zver stiže na "Santjago Bernabeu"!

Autor:

Sport

19.03.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski fudbalski agent Mino Rajola ima veliku želju da nekog od svojih klijenata predstojećeg leta dovede u Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
mMino Rajola

Španski list "Marka" koji je obično dobro obavešten u vezi sa informacijama tima iz Madrida najavljuje planove Mina Rajole, koji je za ovaj medij rekao da planira da se još više infiltrira u Real.

– Nadam se da ću jednog dana dovesti veliko ime koje predstavljam u Real Madrid. Imam Areolu tamo, ali to je samo deo operacije. Definitivno želim svoje igrače tamo i pokušaću to da uradim ovog leta – otkrio je Rajola.

Glavni kandidati za tako nešto, prema pisanjima svetskih medija, jesu Erling Haland i Pol Pogba, što je prokomentarisao i sam Italijan.

– Niko nije verovao da će se Haland tako brzo prilagoditi u Dortmundu. Nije lako otići iz Austrije u Nemačku i igrati na ovom nivuo u Bundesligi i Ligi šampiona. Još će napredovati. Ostaće u Dortmundu onoliko koliko to bude potrebno. Kada je napuštao Salcburg, mislio je da nije pravo vreme za to, ali sada, mislim da neće napustiti Borusiju ovog leta – otkrio je Rajola.

S druge strane, stvar sa Polom Pogbom je nešto delikatnija.

– Pol prolazi kroz težak period. U Engleskoj su mnogo osetljivi na ove priče, jer se sada govori o finišu sezone i borbi Junajteda za Ligu šampiona. On želi da se vrati na teren i pomogne im u tom cilji. Posle toga, ne znam šta će se dogoditi. Za sada je najvažnije da se posveti klubu, a nakon toga ćemo videti. Interesovanje za njega postoji sa svih strana – zagonetan je ostao Italijan.

Mino Rajola je jedan od najvećih agenata današnjice i u svom opusu poseduje igrače poput Zlatana Ibrahimovića, Điđija Donarume, Donelija Malena, Marija Balotelija, Marka Veratija…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading