Grof: Verujem da se Luka testirao

Autor:

Sport

20.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Vlada Republike Srbije propisala kao obavezu svim građanima koji dođu iz najugroženijih zemalja pogođenih koronavirusom da u samoizolaciji provedu najmanje 14 dana, Evropa bruji o potezu Luke Jovića (22), koji se u sredu provodio po beogradskim kafićima tek što je stigao iz Španije.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Božović

Luka Jović je doputovao iz španske u srpsku prestonicu u sredu ujutru privatnim avionom kako bi prisustvovao 29. rođendanu lepše polovine, sa kojom je viđen da šeta beogradskim ulicama, iako je morao da bude u dvonedeljnom karantinu. 

Zbog ove situacije, koja je već poprilično uzdrmala srpsku javnost, oglasio se i Miodrag Grof Božović (51), koji je svojevremeno trenirao Jovića u Crvenoj zvezdi. 

Božović je za Srpski telegraf rekao da veruje dan je njegov nekadašnji učenik potpuno zdrav.

- Luka je dobar i pametan dečko, apsolutno sam siguran da je zdrav i da nikako ne bi došao u Srbiju da je zaražen koronavirusom. Ne bih da komentarišem njegovo kretanje, ali verujem da je odgovoran dečko - poručio je trener Krila Sovjetov iz Samare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading