Predsednik Juventusa se otvorio: Od porodice Anjeli donacija od 10.000.000 evra za ugrožene u Italiji!

Autor:

Sport

17.03.2020

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu vesti oko donacija u Italiji, Silvio Berluskoni je dao 10.000.000 evra, a sada je i porodica Anjeli učinila isto to, piše La Stampa. Novac je doniran departmanu za civilnu zaštitu, a posebno će se taj novac otići za pomoć ljudima koji žive u Torinu i u toj regiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Anjeli

Svoje mišljenje o celoj situaciji izneo je Andrea Anjeli.

- Evropa se susreće sa najvećim izazovom ove generacije. Taj izazov utiče na sve nivoe, uključujući fudbal. Izazov je ogroman i mi kao lideri imamo odgovornost. Moramo da učinimo sve što možemo na duži period, da smanjimo uticaj virusa. Današnja odluka je dokaz saradnja i empatije - rekao je prvi čovek Juventusa.

Od tog novca biće kupljeno 150 respiratora od stranih dostavljača koji će brzo stići u Italiju

 

Evropsko prvenstvo je odloženo za 2021. godinu.

- Sada je cilj da se pronađe način kako da završimo sezonu 2019/2020 na najpraktičniji mogući način, kao i da omogućimo i da se fudbal, kao i društvo, vrati u normalan ritam. Što je pre moguće - istakao je Andrea Anjeli, vlasnik kompanije Fijat.

Sa ovom donacijom od 10.000.000 evra sigurno je da će situacija u severnoj Italiji biti malo bolja, ali je i dalje zemlja na Apeninima veoma pogođena virusom korona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading