Fudbaleri Partizana kategorični: Najbitnije da smo pobedili i da su svi zdravi

Autor:

Sport

15.03.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da su crno-beli zaslužili pobedu protiv Voždovca u 26. kolu Superlige.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Izabranici Sava Miloševića na "Krovu" su pobedili domaći tim 2:1, a strelci su bili Šćekić u 62 minutu, Matić u 65. i Stojčev za Voždovac, četiri minuta kasnije.

 - Mislim da je trebalo još ranije da postignemo gol, jer smo imali par šansi koje nismo iskoristili. Nama je ovo bila veoma bitna utakmica, zasluženo smo pobedili, dao sam gol, ali pre svega svi smo zadovoljni pobedom. Dajem sve od sebe na svakom trening, a kada tako radite onda nagrada uvek stigne. Pre ili kasnije sve se vrati, tako je i naša igra iz utakmice u utakmicu sve bolja", rekao je Šćekić za klupski sajt.


Partizan je došao do pobede, iako zbog povreda u sastavu nisu bili Bibars Natho, Sejduba Suma i Umar Sadik.

 - Koga nema bez njega se mora i može, to smo pokazali. Nekada igrači koji su na klupi imaju više volje i želje za pobedom i nekim novim dokazivanjem. Svi su pokazali da šef Milošević može ozbiljno da računa na njih u narednim utakmicama.

Posle Partizanovog vođstva, četiri minuta kasnije usledio je gol Stojčeva.

 - Primili smo gol, ja sam kasnio malo i nisam ušao u blok kako je trebalo, a nisam očekivao takav udarac sa tog dela terena i Stojčev je dao evrogol. Najbitnije da smo dobili i da su svi zdravi, čekamo da vidimo hoće li biti pauze. Apelujemo na sve da se pridržavaju svih mera kako bismo mogli da suzbijemo koronavirus i vratimo se svim privatnim i sportskim aktivnostima i životu - zaključio je Šćekić.
RepublikaFoto: Starsport

Lazar Marković je prokomentarisao epidemiju koronavirusa. 

– Od kada je krenuo Korona virus na SC Partizan-Teleoptik smo sproveli niz mera od kojih je jedna bio i karantin pred utakmicu sa Voždovcem. Utakmica je sama po sebi bila važna i onda smo želeli da budemo i izolovani na jedan način i fokusirani samo na meč. Što se tiče maske, želeli smo više da sa njom još više podignemo svest naših navijača o samoj važnosti prevencije, ali i brige o drugima. Ona je više urađena kao šal – maska i služi nam i da sačuvamo, od prvog udara u druge ako kašljemo, kijamo ili jednostavno ne bismo da nam ulazi hladan vazduh. Drago mi je što je naišla na lep prijem kod navijača, jer je pre svega urađena kao klupski rekvizit.

Povodom korone, oglasio se i Bojan Matić. 

– Čuvajte se, čuvajte druge, vodite računa o higijeni, slušajte sva uputstva i nadam se brzom povratku na teren i dnevnim aktivnostima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading