KAKAV GEST PORTUGALCA: Ronaldo svoje hotele pretvara u bolnice

Autor:

Sport

15.03.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pre par dana dao emotivnu poruku javnosti, Kristijano Ronaldo je sada odlučio da pretvori svoj lanac hotela u bolnice za potrebe lečenja zaraženih koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Ronaldo je otišao iz Italije i sada se nalazi u Madeiri, u karantinu. Italija je trenutno žarište koronavirusa broj jedan, a u stopu je prati Španija u kojoj je Ronaldo godinama igrao za Real Madrid.

S obzirom na to da se većina hotela u njegovom vlasništvu nalazi u njegovom rodnom Portugalu, pomoć će pružati upravo tamo.

Portugal je u subotu imao 169 slučajeva osoba zaraženih koronavirusom, a iako situacija i dalje nije eskalirala, brojka se penje iz dana u dan. 

Ronaldovom dobročinstvu tu nije kraj. Hoteli, odnosno bolnice, biće besplatne za korišćenje za sve zaražene, a Ronaldo će na sebe preuzeti i troškove plaćanja svih zaposlenih lekara i osoblja u istima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading