Evo šta je Tomane rekao o svom novom golu u dresu Zvezde!

Autor:

Sport

14.03.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski napadač Antonio Tomane postigao je lep vodeći gol u 22. minutu i otvorio vrata ubedljive pobede protiv Napretka (3:0), ali je uz efikasnost odigrao veoma dobro u polju.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

- Prikazali smo još jednu dobru partiju ovog proleća a pobeda je mogla biti i ubedljivija da smo iskoristili brojne prilike. Drago mi je zbog gola jer je došao kao plod uigrane akcije iz prekida, ali me više od ličnog učinka raduje što ekipa iz meča u meč deluje sve bolje i uigranije. Dominiramo na terenu, šteta je što publika nije mogla da uživa u ovom meču na stadionu ali razumemo i situaciju – istakao je Tomane.

Prilikom postizanja pogotka Portugalac je dobio jak udarac u glavu od Andreje Ilića, usna mu je bila raskrvavljena.

- Ništa strašno, sve je to fudbal. Nije postojala nikakva namera protivničkog igrača da me povredi. Čim su lekari zaustavili krvarenje vratio sam se na teren i uživao u igri do kraja.

Tomane je ove sezone postigao šest pogodaka, pet u Superligi Srbije i jedan u kupu protiv Trepče.

- Napadači se hrane golovima, oni nam jačaju samopouzdanje. Meni je lični učinak uvek na drugom mestu, najvažnije je da ekipa pobeđuje i da idemo korak po korak ka odbrani titule. Zadovoljni smo – zaključio je Portugalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading