Crveno-bela rutina na praznoj "Marakani": "Delije" ipak imaju razlog za slavlje - Tomane, Gavrić i Ivanić matirali Napredak!

Autor:

Sport

14.03.2020

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Napretka rezultatom 3:0 u 26. kolu Linglong Superlige Srbije u meču koji se igrao pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Zvezda-Napredak

Utakmica se igrala bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa, tako da je i proslava 75. rođendana crveno-belih odložena.

Crveno-beli su od prvog minuta krenuli svim snagama napred, dok su se gosti malo šta pitali na terenu.

Zveza je povela u 22. minutu posle kornera. Pavkov je lepo prebacio loptu na drugu stativu, gde je Tomane bio najbrži i glavom zatresao mrežu Gordića.


Tom prilikom je ostao da leži, pošto ga je defanzivac gostiju u pokušaju da izblokira šut, udario u glavu.

Samo 5 minuta kasnije Zvezda je mogla do drugog gola. Ćuković je srušio Tomanea i zbog toga zaradio žuti karton, sudija je pokazao na belu tačku, ali je Pankov promašio penal. Sa rezultatom 1:0 se otišlo na veliki odmor.

RepublikaFoto: Starsport

Na samom startu drugog perioda igre Pavkov je propustio stopostotnu priliku. Istrčao je napadač Zvezde 1 na 1 sa golmanom gostiju, ali nije iskoristio tu šansu, uz sjajnu reakciju golmana Gordića.

Crveno-beli su duplirali vođstvo u 53. minutu. Fenomenalno je Gavrić prebacio kroz noge jednom protivničkom igraču, odigrao dupli pas sa Nikolićem, a potom rutinski pogodio drugi ugao Gordićevog gola.

U samom finišu utakmice Mirko Ivanić posle duže vremena postiže gol, asistent je El Fardu Ben, za ubeljivu pobedu Zvezde.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading