PARTIZAN USKORO JAČI ZA TOŠIĆA

Autor:

Sport

08.10.2017

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić uspešno se oporavlja od povrede mišića, i njegov povratak na teren se očekuje uskoro.

RepublikaFoto: Starsport
Uskoro ponovo na terenu: Zoran Tošić

- Da kucnem u drvo, sada je sve u redu, prošle su dve nedelje od povrede, krećem s laganim trčanjem. Prognoze su da budem spreman za utakmicu s Radnikom, ne celu - rekao je Tošić za Sportski žurnal.

Bivši igrač CSKA iz Moskve očekuje da će biti spreman za duel protiv Skenderbega u Albaniji, u okviru trećeg kola Lige Evrope (19.oktobar 21.05).

- To je cilj, moj i medicinskog tima. Nadam se da ću dotle imati vremena da se pripremim. Gledamo na taj meč sa Skenderbegom kao.

Tošić smatra da je svaki meč u Evropi važan I da ne sme da se greši.

- Svaka utakmica u grupnoj fazi međunarodnog takmičenja mnogo toga određuje, za razliku od našeg prvenstva gde jedan kiks, poput poslednjeg s Čukaričkim, ne mora ništa da znači, ima još 25 mečeva i biće gubljenja bodova sa svih strana. Partizan u svakom duelu ide na pobedu, neuspeh su i nerešeno i poraz, ali Bože moj, toga je bilo i biće, nema razloga za paniku. U Evropi, s druge strane, nemaš toliko prostora da kalkulišeš i gubiš bodove. Gostovanje u Albaniji je, stoga, izuzetno važno - zaklučio je Zoran Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading