Novi slučajevi koronavirusa u Firenci: Zaražena još dva igrača Fiorentine

Autor:

Sport

14.03.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica igrača Fjorentine Patrik Kutrone i Herman Pecala pozitivno su testirani na koronavirus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Kutrone

Klub iz Toskane je potvrdio da je pored dvojice standardnih prvotimaca zaražen I fiziotarapeut seniorskog tima Stefano Danijeli. Ovo je četvrti slučaj koronavirusa u Fjorentini, pošto je sinoć otkriveno da pozitivne testove ima I mladi napadač iz Srbije Dušan Vlahović.

Fjorentina se posle novih slučajeva oglasila I zvaničnim saopštenjem.


- Fjorentina objavljuje da su fudbaleri Kutrone I Pecela, kao I fiziotarapeut Danijeli obavili testove na koronavirus, jer su imali određene simptome. Sva ti testa su bila pozitivna. Naši fudbaleri I fiziotarapeut su zbrinuti I osećaju se dobro - stoji u kratom saopštenju Fjorentine.

Prvi otkriveni slučaj među fudbalerima u Seriji A bio je pre dva dana. Pozitivan na testu bio je defanzivac Juventusa Danijele Rugani. Posle njega u javnost je s priznanjem da je zaražen izašao Manolo Gabijadini iz Sampdorije, da bi juče klub iz Đenove saopštio kako koronu imaju još četiri njihova fudbalera i klupski lekar. 

U Italiji je registrovano 17.660 slučajeva zaraze. Do danas umrlo je 1.266 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading