"Fudbal trenutno nije bitan, hvala svim lekarima!"

Autor:

Sport

14.03.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa svetska je tema broj jedan. Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da je Evropa postala novi epicentar pandemije COVID-a 19.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil

Širom Starog kontinenta otkazani su svi javni događaji, zatvaraju se vrtići, škole fakulteti. Prekinut je i sport, nakon što su sve vodeće lige suspendovane do daljnjeg. U Engleskoj ali i Italiji koronavirusom su zaraženi sportisti i treneri. 

Povodom novonastale situacije oglasio se i vezista Arsenala Mesut Ozil.

 

- Fudbal trenutno nije bitan. Zdravlje i dobrobit svih mnogo su važniji. Ljudi, preduzmite sve mere opreza, budite pažljivi i obzirni prema svima. Dok prolazimo kroz ovaj globalni problem, ne bismo trebali da zaboravimo da kažemo hvala svim lekarima, medicinskim sestrama, naučnicima. Svima koji širom sveta pomažu u sprečavanju virusa. Oni su pod velikim pritiskom u narednim nedeljama i zaslužuju naše poštovanje i zahvalnost - poručio je Ozil. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading