Slavni Brazilac uživa iza rešetaka: Ronaldinjo cirka i deli autograme na robiji!

Autor:

Sport

14.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo (39), nalazi se nedelju dana u zatvoru u Paragvaju zbog ulaska sa lažnim pasošem u tu južnoameričku državu. Međutim, ako je suditi po fotografijama iz pritvora u Asunsionu, Brazilac ne da nije na mukama već zaista uživa. Iako lišen slobode, dvostruki najbolji fudbaler planete stekao je status superzvezde i u kazamatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

KORUPCIJA CVETA

On se brzo sprijateljio sa ostalim zatvorenicima sa kojima uživa u ispijanju piva kao da je u diskoteci, a novim cimerima uredno se potpisao i na majice, što je ovekovečeno na slikama kojima su nekako isplivale u javnost.

Iako su u zatvoru u prestonici Paragvaja smešteni okoreli kriminalci, ta ustanova poznata je po visokom nivou korupcije, pa je tako za određenu sumu gvaranija, tamošnje valute, lako podmititi čuvare da vam omoguće upotrebu mobilnih telefona, konzumiranje alkohola, pa i samostalnu ćeliju kako se ne biste gurali sa ostalim robijašima. Dok čeka nastavak suđenja, Ronaldinjo se pomirio sa time da će 40. rođendan, 21. marta, najverovatnije morati da proslavi upravo iza rešetaka. Međutim, u ovakvim okolnostima to mu verovatno neće previše teško pasti.

NEGATIVAN NALAZ

Nekadašnji as Milana, Barselone, PSŽ i reprezentacije Brazila suočava se sa zatvorskom kaznom za koju mediji u Paragvaju i Brazilu spekulišu da bi mogla biti od šest meseci do pet godina. Iako novi termin saslušanja nije definisan, pretpostavka je da se to neće desiti pre 27. marta. Tada će Ronaldinjo imati priliku da iznese svoju odbranu jer je putovao sa falsifikovanim pasošem Paragvaja, dok mu je pasoš Brazila bio oduzet zbog optužbi da je u domovini nelegalno gradio platformu za pecanje.

U međuvremenu, levonogi majstor sa loptom je u zatvoru podvrgnut i testiranju na koronavirus. Ronaldinjovi rezultati su na sreću negativni, ali je tako njegov pravni tim ostao bez mogućnosti da traži privremeno puštanje na slobodu radi lečenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading