(FOTO) Oglasio se Dibala iz karantina!

Autor:

Sport

13.03.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala potvrdio je da ima korona virus. Ova informacija procurila je još juče, ali je prvobitno rečeno da je u pitanju lažna vest.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dibala i Ronaldo

Ipak, dan kasnije oglasio se i sam Argentinac, koji je na društvenim mrežama potvrdio da je pozitivan na korona virus.

- Zdravo svima, hteo sam da potvrdim da sam dobro i da sam u izolaciji. Hvala svima na porukama, nadam se da ste dobro. Nije "fejk njuz" - napisao je Dibala na svom profilu na Tviteru.

Podsetimo, prvobitno je koronavirus ustanovljen kod Danijelea Ruganija, koji je presedeo na klupi derbi protiv Intera u Seriji A, koji je odigran bez publike.

Njegova devojka je rekla da Rugani nije imao nikakve simptome, ali je očigledno preneo na pojedine saigrače bolest. Ispostavilo se da je Dibala bio pozitivan, a u narednom periodu saznaćemo da li se virus proširio na još nekog od igrača Juventusa ili Intera.

Ugrožen je i Kristijano Ronaldo, koji je bio u istoj svlačionici sa Dibalom i Ruganijem posle meča. On je odmah posle utakmice otputovao za Madeiru, da poseti svoju majku koja je doživela moždani udar, a nakon što je čuo vesti o Ruganiju, rekao je da se neće vraćati u klub do daljeg i da će biti u kućnom karantinu na Madeiri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading