(FOTO) Zvanično: El Fardu Ben potpisao!

Autor:

Sport

13.03.2020

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska saga je gotova, El Fardu Ben će ostati u Crvenoj zvezdi. Reprezentativac Komora je potpisao novi ugovor.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
El Fardu Ben

Jedan od najboljih prvotimaca kluba sa "Marakane" se obavezao na vernost do 2023. godine.

Detalji ugovora još nisu poznati, ali prvobitno je bilo reč o cifri od 650.000 evra, što je 50.000 manje nego što je igrač tražio, ali značajno više od 480 koliko je imao do potpisivanja novog ugovora.

- Prezadovoljan sam nastavkom saradnje jer je to bila obostrana želja. Srećan sam u Crvenoj zvezdi, porodica i ja smo zavoleli klub, grad, Srbiju i osećamo se ovde kao kod svoje kuće. Uživam na terenu svakog dana, srećan sam dok nosim ovaj dres i ponosan što sam deo ovakvog kluba.  Verujem da će Crvena zvezda nastaviti da pobeđuje, osvaja trofeje i nadam se da ćemo obradovati verne navijače dobrom igrom i rezultatima  – istakao je Ben.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo uspešno završenim poslom.

- Ben se dokazao kao važan igrač za Crvenu zvezdu. Igrom, odnosom prema poslu i klubu apsolutno je zaslužio sve pohvale i drago mi je da smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja će trajati po ugovoru do juna 2023. godine – rekao je Mrkela.

El Fardu Ben je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa i do sada je na 82 takmičarske utakmice postigao je 46 golova uz 18 asistencija. Drugi je najuspešniji inostrani strelac u istoriji kluba iza Ričmonda Boaćija i veoma važan igrač kako kod prethodnog trenera Vladana Milojevića tako i kod sadašnjeg Dejana Stankovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading