Arnautovićev brat: Bilo pregovora sa Antićem, čekali smo poziv

Autor:

Sport

08.10.2017

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera Austrije Marko Arnautović, dobrom partijom protiv Srbije je pokrenuo ponovnu polemiku o tome zašto nije igrao za naš nacionalni tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žarko želeo da igra za Srbiju: Marko Arnautović

Brat i menadžer igrača Vest Hema, Danijel Arnautović izjavio je da je bilo dogovoreno da Marko nastupa za "orlove" tokom mandata Radomira Antića.

- Marko je svim srcem želeo da igra za Srbiju. Sećam se da je kao mali još govorio da će igrati samo za zemlju našeg oca Tomislava, ali u životu ne ispadne uvek kako smo planirali. Bio je jedan sastanak oca sa Radomirom Antićem, koji je u Beču prisustvovao nekom seminaru svih selektora.

Tada je dogovoreno da zaigra za Srbiju i ništa se nije na kraju desilo. Nikad nije stigao poziv. To je jedina istina. 

Nije bilo priče o čekanju, a čekali smo, možda i pola godine. Mi smo se opredelili za Srbiju i sve se dogovorili. Naš selektor je morao da bude samo malo mudar.

Daš igraču deset minuta da igra zvaničan meč i onda ga imaš za sva vremena, nikad više ne može da nastupa za druge. Kad nije bilo glasa od Srbije, odlučili smo se za Austriju. Oni nikad nisu prestajali sa pritiskom i željom da ga vide u timu - prenosi Kurir izjavu Danijela Arnautovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading