Solskjer blista: Otežavaju mi ovakvom igrom...

Autor:

Sport

12.03.2020

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je savladao LASK 5:0 i zabeležio najubedljiviju evropsku pobedu na gostovanjima još od 12. maja 1965. kada je istim rezultatom savladao Strazbur u Kupu sajamskih gradova. Ole Gunar Solšer, očekivano, zadovoljan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

- Može se reći da smo posao uradili profesionalno, ali takođe i veoma dobro. Nije sve bilo u tome da je posao urađen profesionalno i efikasno, videli smo dobar fudbal, dobre golove, dobre akcije, kretanje. Videli smo sve što smo tražili od igrača- rekao je Solskjer.

Posebno je istakao gol Odiona Igala koji je nakon dodavanja Bruna Fernandeša praktično žonglirao loptom pre nego što ju je poslao u mrežu, ali je i dodao da su svi golovi bili dobri i pohvalio je sve igrače na prikazanoj igri na ovom meču.

- Nikada ne možeš da budeš siguran da je sve rešeno. U drugom poluvremenu su oni imali nekoliko ozbiljnih situacija, ali mi smo dobro reagovali, Erik je dobro blokirao jednu situaciju u prvom poluvremenu. Bilo je dobro- dodao je Solskjer.

Menadžer Junajteda rekao je da se kod njegovih igrača vidi veliko samopouzdanje i da je to dobra stvar jer mu otežavaju da izabere startnu postavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading