Promene pod Bagdalom: Povratak iskusnog trenera u Kruševac posle četiri godine!

Autor:

Sport

11.03.2020

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresno je Napredak našao novog trenera. Istog dana kada je smenjen Igor Stefanović zbog nedovoljno dobrih rezultata u prolećnom delu sezone, na mesto šefa struke izabran je Dragan Ivanović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Napretka

Posle četiri godine Ivanović se vraća u Kruševac, gde je sa velikim uspehom vodio Napredak 2016. godine, ali je na polusezoni odlučio da pređe u tabor Vojvodine. Da je dogovor postignut, "Čarapani" su potvrdili obaveštenjem na društvenim mrežama.

Te jeseni 2016. Ivanović je vodio Napredak na 21 utakmici i ostvario skor od 10 pobeda, pet remija i šest poraza. Klub je ostavio na četvrtom mestu i prešao u Vojvodinu, gde se zadržao samo sedam utakmica.

Nakon Vojvodine, vodio je Dragan Ivanović Bačku, iz koje je otišao posle četiri poraza na startu sezone 2017/18, a prošle sezone je trenirao Hajduk iz Kule, koji se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading