Dabovićeva poručuje iz Francuske: Kod mene nema straha od koronavirusa!

Autor: Tanjug

Sport

11.03.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica francuskog Burža Ana Dabović izjavila da u tom francuskom gradu nije alarmantna situacije zbog epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Ana Dabović

Francuska je druga zemlja u Evropi posle Italije sa najvećim brojem obolelih od virusa COVID 19, zbog čega su u toj zemlji zabranjena javna okupljanja sa više od 1.000 ljudi.

- Kod mene nema straha. Pazim se kao i uvek, pokušavam da uradim šta je do mene. Ne pratim detaljno, ali čujem šta se dešava i samo se nadam da če ubrzo pronaći rešenje, jer je broj žrtava sve veći - rekla je Dabović Tanjugu.

Reprezentativka Srbije trenutno se nalazi u Istanbulu, gde će večeras njen Burž igrati četvrfinalni duel sa Fenerbahčeom u Evroligi.


- Trenutno je kod nas u Buržu dobra situacija, pa ćemo videti dalje. Naredne tri utakmice igraćemo kod kuće bez publike. To će biti malo čudno, s obzirom da nam je uvek hala skoro puna, prosečno bude oko 4.000 ljudi. To je što se tiče košarke, ništa drugo se nije promenilo - zaključila je Dabović.

U Francuskoj je do sada od koronavirusa zaraženo 1.400 i umrlo 30 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading