Zvezdin poklon za rođendan: Ceo prihod protiv Napretka u humanitarne svrhe

Autor:

Sport

11.03.2020

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović pozvao je danas navijače da u velikom broju dođu na subotnji meč protiv Napretka i da podrže humanitanu akciju.

RepublikaFoto: Todor Petković
Marakana

Zvezda će u subotu na stadionu "Rajko Mitić" proslaviti rođendan, cena karata biće simboličnih 75 dinara, a sav prihod biće namenjen odeljenju nefrologije Dečije klinike u Tiršovoj i manastiru Ceranjska reka.

 - Crvena zvezda će i ovom prilikom proslavljajući 75 godina svog postajanja, sumirati rezultate i na polju humanitarnih aktivnost. U startu smo predvideli da proslava bude za sve zvezdaše, da ulaz bude slobodan. Inijativa je pokrenuta i da svaku ulaznica bude 75 dinara i da to bude dopirnos humanitarnoj akciji doniranja za Dečiju kliniku. Mi smo pošli od činjenice da svaki naš gledalac koji dođe na stadion, može da kupi tu kartu i da će doprineti uspehu te akcije. Pokazali smo do sada su zvezdaši uvek na pravi način odazivali akcijama - rekao je Mijailović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.


Načelnica za pravne poslove Diana Gavrilović u ime Dečije univerizitetske klinike zahvalila se crveno-belima na ovom gestu.

 - Htela bih da se zahvalim Crvenoj zvezdi što je prepoznala potrebe Klinike i odeljenja nefrologije, na ovakvom divnom gestu i nameri da se deci i Klinici dodeli određeni iznos sredstva. Ovaj doprinos će veoma značiti Klinici i velika zahvalnost ispred cele uprave i direktora - rekla je Gavrilović.

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se u subotu od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading