Sadik ne mora da brine, ima dostojnu zamenu: Matić nastavlja da rešeta protivničke mreže

Autor:

Sport

11.03.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na utakmici osmine finala Kupa Srbije, ekipa Partizana savladala je Spartak ŽK rezultatom 4:0.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Golove su postigli Lazar Pavlović (2), Matić, a jednom je igrač Spartaka zatresao svoju mrežu.

Svoje utiske posle meča iznosi Bojan Matić.

– Danas smo odigrali zaista dobru utakmicu, ceo tim je funkcionisao kao jedan, jednostavno svi smo odigrali odilično što je važno za samopouzadnje svih igrača.

Drugi gol u crno-belom dresu!

– Drago mi je što postižem golove, mnogo sam zahvalan saigračima, jednostavno kolektiv je mnogo bitan,a iz svega toga dolaze golovi. Drago mi je i za Lazara Pavlovića što postiže golove, pred njim je blistava karijera,samo treba da nastavi ovako da radi i trenira.

Za trenutak je izgledalo da si upisao i drugi gol, ali je bio autogol Milanovića?

– Šteta što nije ušla iz mog šuta ali nema veze, važno je da igramo dobro, da stvaramo šanse i da postižemo golove. Šćekic me je dva puta uposlio i postigli smo dva gola, krunisao je svoju sjajnu partiju sa dve asistencije.

U subotu vas čeka nova utakmica 26.kola Linglong Tire SLS sa ekipom Voždovca?

– Voždovac je zaista dobar tim, treba ozbiljno da ih shvatimo bez ozbira na njihov loš start ove jeseni. Sigurno da ulazimo motivisano i sa puno samopouzdanja u meč, tako svaku utakmicu shvatamo. Dok sam bio u Mačvi davao sam im golove, tako da sam upoznat i sa terenom i sa ekipom. Ipak, ne smemo se zavaravati i bilo koga potceniti, biće to ozbiljna utakmica na Krovu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading