Crno-beli konačno igrali fudbal: Pavlović dominirao, Partizan pokerom do četvrtfinala Kupa Srbije!

Autor:

Sport

10.03.2020

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana deklasirali su subotički Spartak sa 4:0 u osmini finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Radost fudbalera Partizana

Crno-beli su u odloženoj utakmici u Humskoj, kao je trebalo da se odigra prošlog oktora, potpuno nadigrali rivala i poslednji izvadili vizu za četvrtfinale.

Podmlađeni tim Spartaka sve vreme je bio u podređenom položaju, mogao je čak i ubedjivije da slavi Partizan u meču koji je obeležio mladi Lazar Pavlović.

Iako rovit, Pavlović je sa dva gola - oba preciznim udarcima sa ivice kaznenog prostora, i pokazao zašto je jedan od novih bisera iz omladinske škole.

To su mu bili prvi golovi u seniorskoj konkurenciji.

Pogodio je još Bojan Matić, a posle njegovog šuta je pao i autogol Milana Milanovića kada nije uspeo da se zaustavi posle odbrane odličnog golmana Ivana Dokića.

Upravo je Dokić jedan od razloga zašto Spartak nije pretrpeo teži poraz, pošto je u prvom poluvremenu branio seriju zicera Takumi Asanu, Pavloviću, Matiću...

Ipak, ostalo je 4:0 - isto kao i u prvom susretu dva tima ove sezone u Superligi, baš u Humskoj. U završnici je čini se neopravdano poništen gol Đorđa Ivanovića.

Branilac trofeja Kupa Srbije nastavlja put u pohodu na peti pehar tog takmičenja, gde su već obezbedili mesto Crvena zvezda, lučanska Mladost, Vojvodina, Radnički iz Niša, Čukarički, Inđija i Radnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading