Klop održao španskom novinaru lekciju o životu!

Autor:

Sport

10.03.2020

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop imao je raspravu sa jednim novinarom na konferenciji za štampu pred revanš duel sa Atletikom iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Novinar iz Madrida je Nemca upitao da li se plaši za svoje igrače i sebe da se ne zarazi virusom s obzirom na to da je fudbal igra sa fizičkim kontaktima, te da putovanja mogu da dovedu do širenja epidemije.

- Fudbal je samo jedna obična igra. Mi smo svi deo društva i svi podjednako treba da budemo zabrinuti. To je ono što mi se ne sviđa. Ti sediš ovde i postavljaš mi ovo pitanje, a doleteo si iz Madrida ovde zbog fudbala. Ti misliš da je fudbal vredan toga da odeš na toliki put u ovom trenutku. Eto, takva je situacija. To je naš glavni problem. Mi ne možemo da rešimo ovu situaciju fudbalom. Mi samo igramo i to je naš posao. Tvoj posao je da prenosiš informacije i da budem iskren, nadam da to radiš mnogo bolje nego što postavljaš ovakva pitanja. Prilično me ljuti ovakva situacija, ispada da ja imam problem, koji vi nemate. Svi imamo isti problem u ovom trenutku, svi smo deo jednog društva - rekao je Klop i nastavio:

- Nisam u pitanju ja kao menadžer, već kao ljudsko biće. Neke stvari su važnije od fudbala i ako bi nekad toga konačno trebalo da postanemo svesni, onda je to sada. Potrebno je da pronađemo pravo rešenje za ovaj globalni problem. Ja nisam kompetentan za to, nemam dovoljno znanja. Šta god da odluče oni koji su zaduženi, ja ću poštovati njihove odluke - zaključio je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading