Hrvatska u panici: Istra iz Pule dva meča bez publike zbog koronavirusa

Autor:

Sport

10.03.2020

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbalski klub Istra 1961 saopštio je da će utakmice 27. i 28. kola nacionalnog prvenstva, koje su na rasporedu 14. i 21. marta, odigrati bez prisustva publike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion

Shodno preporuci Sektora civilne zaštite i mišljenja Zavoda za javno zdravlje Istarske županije i odluke Hrvatskog fudbalskog saveza o nastavku takmičenja, iz pulskog prvoligaša izvestili su da će mečevi dva kola biti odigrana pred praznim tribinama.

Istra 1961 u subotu 14. marta u Puli dočekuje Rijeku, a sedam dana kasnije na stadionu "Aldo Drosina" gostovaće Hajduk.


 - Obe utakmice igraće se bez prisustva gledalaca i zbog toga neće biti prodaje ulaznica - stoji u saopštenju pulskog prvoligaša.

Istarski Zavod za javno zdravstvo objavio je u utorak posebne preporuke radi sprečavanja epidemije koronavirusa kojima se, između ostalog, do daljnjeg odlažu svi skupovi na otvorenom i u zatvorenim prostorijama, od dečijih priredbi i rođendana, preko sportskih, kulturnih, poslovnih i drugih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading