Murinju leti glava, ako ne izbaci Lajpcig!

Autor: P. V.

Sport

10.03.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je u katastrofalnoj formi, a eventualno ispadanje od Lajpciga večeras (21.00, Arena sport 1) u osmini finala Lige šampiona bi značilo da su za Žozea Murinja dani odbrojani na klupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Trener "pevaca" je upisao u poslednjih pet mečeva čak četiri poraza i remi za vikend protiv nejakog Barnlija (1:1), pa su po društvenim mrežama već počeli da ga smenjuju besni fanovi londonskog tima. Ako se u revanšu ne iskupi za poraz od Nemaca u prvom meču u Londonu sa 1:0 i izbaci ih, to će se verovatno i desiti iako se uprava kluba do sada nije izjašnjavala po pitanju sudbine Portugalca.

Naime, kako stvari stoje, Totenhem će kroz Premijer ligu teško i do Lige Evrope, a ispao je u FA kupu od Noriča kod kuće. Da su stvari loše u svlačionici "pevaca", potvrđuje i sukob Murinja i prvotimca Ndombelea.

- Igrač njegovih potencijala mora da ima odgovornost. Smatram da mora da nam da više nego što nam daje - rekao je Murinjo, dok je golman Igo Loris konstatovao da ekipa mora što pre da se konsoliduje:

- Besni smo zbog načina na koji igramo. Mogli bismo satima da pričamo na tu temu, džabe. Na terenu moramo da pokažemo više. Ako ne pokažemo veru, ako ne budemo dali sve od sebe, teško ćemo proći Lajpcig.

U drugom meču dana otpisana Valensija gostuje Atalanti posle 1:4 u Italiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading