Bolest ga je istopila: Izgubio je 4,6 kila za 12 dana

Autor:

Sport

09.03.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Milivojević nije igrao protiv Arsenala, Sitija, Sautemptona, pa je zaigrao protiv Šefilda i Evertona, a onda ga opet nije bilo protiv Njukasla, dok je duel sa Brajtonom odgledao s klupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka MIlivojević

Srpski reprezentativac je za britanske medije otkrio o čemu se radi.

 - Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - otkrio je Milivojević.

Posle 29. kola Premijer lige, Kristal Palas je na 11. mestu, upisao je tri uzastopne pobede po 1:0 i na četiri boda je od pozicije koja vodi u Ligu Evrope. Opstanak više nije ni tema na Selharst parku.


 - Tri pobede u nizu i to bez primljenog gola - to je sjajna stvar. Svaki tim na svetu bi poželeo da može da ostvari takav skor, tako da smo u ovom momentu na svom vrhuncu. Mnogo smo srećni što smo već stigli do 39 bodova, to je veliko dostignuće za nas i već smo okrenuti narednoj utakmici. Ne bi bilo fer da pričam sada o nekim novim ciljevima, jer nam je pre početka sezone svima bio da završimo sezonu među prvih 10. Mislim da to možemo.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kriza je definitivno iza Kristal Palasa. Raskršće između prethodne i ove godine donelo je ekipi mnogo problema, ali sada se lakše diše.

 - Ako pogledate naš najlošiji period u sezoni, decembar i januar, videćete da smo odigrali mnogo utakmica, a bez 11-12 povređenih igrača. Imali smo baš mnogo povreda, ali preživeli smo taj period. Nije bilo mnogo pobeda, srećom, nismo ni mnogo izgubili. Sada smo se vratili u formu, srećni smo zbog rezultata, atmosfera u timu je odlična. Sezona je duga, ima uspona i padova, ali u ovom momentu smo baš dobri“

Da se Luka vraća u formu pokazuje i detalj iz finiša meča sa Votfordom, kada je uleteo u klinč sa protivničkim igračima da bi odbranio Vilfreda Zahu.


 - Ne samo ja, već svako od nas želi da zaštiti svog saigrača. Nekada sam i ja u nevolji, ali uglavnom je to Vilfred, ali moramo takve stvari da radimo, da bismo ostali ujedinjeni i da bismo pomagali jedan drugom. Vilfred je jedan od naših najboljih igrača i stalno ga fauliraju, jer je takav tip igrača, ali mi smo tu da mu pomažemo - objasnio je Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading