Zvezda i Mozzart posetili žene i decu u sigurnoj kući!

Autor: Todor Petković

Sport

08.03.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su dame važan deo društva, iz Crvene zvezde ističu svakom prilikom, pa su tako povodom Dana žena 8. marta trener fudbalera Dejan Stanković (41) i kapiten Milan Borjan (32) sa predstavnicima kompanije "Mozzart" posetili sigurnu kuću.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Milan Borjan i Dejan Stanković u poseti "Sigurnoj kući"

Oni su nežnijem polu čestitali njihov praznik i uručili im poklone, ali i svim mališanima koji zajedno sa njima tu provode vreme.

- Bilo nam je veoma emotivno i lepo. Videli smo u sigurnoj kući dosta jakih žena. Drago mi je što smo učestvovali u ovoj akciji gde smo poslali poruku da mislimo i na druge. Žene su glavni pokretač i snaga porodice i na tome im treba čestitati - rekao je Stanković, a podjednaku podršku nežnijem polu pružio je i kapiten tima Milan Borjan.

- Pre svega, želim da čestitam današnji praznik svim ženama jer su one naše blago. Tu smo uvek za njih i nadam se da će što više ljudi ući u ovakve akcije kako bismo pružili podršku ovim jakim damama u sigurnoj kući - jasan je Borjan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading