Izašli su iz svlačionice i popadali: Evo šta se desilo fudbalerima koji su pronađeni bez svesti!

Autor: Večernje novosti

Sport

08.03.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna vest je stigla iz Kruševca da su petorica fudbalera pronađena bez svesti u svlačionici lokalnog kluba FK Krušiljevo. Na svu sreću, momci su dobro, a evo šta se dovelo do ovog nemilog događaja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Dobro su momci, hvala Bogu, njih petorica su za sada zbrinuti, primili su kiseonik, još dvojica-trojica su imali mučninu i povraćanje, sada idemo u policiju da damo izjavu. Tim rečima svedoči za "Novosti" Jovan Stamenković, sekretar FK "Kušiljevo" iz Svilajnca, kluba čijim fubdalerima je pozlilo popodne posle utakmice sa FK "Meševo" kod Kruševca.

- Sve se dogodilo posle utakmice, u prostorijama koje se greju na taj gas, verovatno i bojler, to stvarno ne znam- kaže za "Novosti" Jovan Stamenković.

- Možda boca nije bila dobro nameštena, da li je došlo do curenja gasa, videćemo. Vrata su uglavnom sva bila zatvorena i igrači su se tuširali. Kada su počeli da izlaze, verovatno od nedostatka vazdua, ispred učionice su počeli da padaju, da gube svest i osećaju mučnine.

Hitna pomoć i policija su ubrzo došli na lice mesta, a ugroženi sportisti su prebačeni i zbrinuti u Hitnoj pomoći u Kruševcu.

Prema poslednjim informacijama, niko nije zbrinut u Opštoj bolnici,a fudbaleri se osećaju bolje.

Utakmica FK Meševo-FK Kušeljevo završena je rezultatom 3:1, u okviru takmičenja fudbalske Zone-Zapad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading