Đenova šokirala Milan na "San Siru": Lazović asistent u porazu Verone!

Autor:

Sport

08.03.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terminu od 15:00 odigrane su dve utakmice 26. kola italijanske Serije A. Đenova je na praznom "San Siru" šokirala Milan sa 1:2. Sampdorija je posle preokreta savladala Veronu 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan - Đenova

Već u devetom minutu Đenova dolazi do prednosti u Milanu.

Sanabrija je oduzeo loptu Teu Ernandesu, ušao u kazneni prostor, poslao oštru loptu na peterac, gde je Goran Pandev ispružio nogu i postigao pogodak.

Milan je od tada preuzeo terensku inicijativu i pritiskao je Đenovu, a dva puta se u prvom poluvremenu istakao Matija Perin, odbranivši udarce Rebića i Ibrahimovića.

Novi pogodak za Đenovu postiže Kasata u 41. minutu.

Centaršut je stigao sa desne strane, Šene je "štiklom" pronašao Kasatu, koji je bio usamljen na drugoj stativi i smestio je loptu u mrežu.

Milan je celo drugo poluvreme napadao, Đenova se skroz povukla, a u 78. minutu stiže pogodak koji je dao nadu domaćinu.

Strelac je bio Zlatan Ibrahimović posle velike gužve u šesnaestercu. Do kraja meča gosti su izdržali i upisali su važna tri boda.

Sampdorija je savladala Veronu posle preokreta 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sampdorija - Verona

Darko Lazović je u 32. minutu sa leve strane odlično centrirao na drugu stativu, gde se našao, a mrežu je zatresao Matija Zakanji.

Do izjednačenja Sampdorija stiže u 77. minutu, a da potpunog preokreta u 86. Oba puta strelac je bio neverovatni Fabio Kvaljarela.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading