(FOTO,VIDEO) Ludnica! Tevezov i Maradonin poljubac u usta, Karlitos golom doneo titulu Boki, River u poslednjem kolu ostao bez prvog mesta zbog SUDIJA!

Autor:

Sport

08.03.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva drama, kakvo uzbuđenje, kakav finiš argentinske lige! Iako su pred poslednje kolo bili drugi na tabeli i nisu se ništa pitali, fudbaleri Boke Juniors osvojili su titulu zahvaljujući sjajnom golu Karlosa Teveza u 72. minutu! Tevez je tim golom doneo pobedu svom timu na Bombonjeri protiv Himnasije, ali najvažnije od svega za Boku bio je remi ljutog rivala River Plejta protiv Atletiko Tukumana - 14. tima u ligi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlos Tevez!

River je pred poslednje kolo imao 46 bodova, Boka jedan manje, ali su se navijači domaćeg tima nadali da bi pred očima Dijega Armanda Maradone mogli do pehara.

 

 

El Pibe je pred početak meča dobio uramljen dres od strane Boke za koju je svojevremeno igrao, a podsetimo da je trenutno trener upravo Himnasije.

Foto: Tanjug/AP

Osim uramljenog dresa, Maradona je dobio i poljubac u usta od strane junaka Karlosa Teveza kom je ovo bio deveti gol na 17 mečeva u sezoni. Boka je sada na 34 titule, dve manje od Rivera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Što se tiče njihovog meča protiv Atletika, domaćin je poveo u 19. minutu preko Toleda. Međutim, već u 35. je bilo 1:1 s obzirom na to da je Suarez bio strelac za crveno-bele.

U nastavku je viđena drama, pogotovo što sudija nije svirao penal za River posle prekršaja nad Naćom Fernandezom. Usporeni snimak jasno je pokazao da je kontakta i te kako bilo.

- Neću da pričam o suđenju. Patrisio Lustau je jedan od najboljih sudija i svako može da pogreši. Čestitam Boki na titulu. Osvojili su više bodova od nas, pobedili su u meču gde su morali da dobiju. I u porazu se uči, a mi moramo da krenemo ispočetka - rekao je trener Rivera Marselo Galjardo na kraju meča.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading