PROMOCIJA U PONEDELJAK: Hajnkes ponovo preuzeo Bajern

Autor:

Sport

07.10.2017

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati nemački Jup Hajnkes biće u ponedeljak zvanično predstavljen kao novi trener Bajerna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Bajerna obožavaju Hajnkesa

Iako su pojedini nemački mediji preneli da je imenovanje Hajnkesa prolongirano, Bajern je saopštio da je dogovor sa iskusnim stručnjakom postignut.

Hajnkesu će pomoćnici biti Peter Herman, koji je do sada radio u Fortuni iz Dizeldorfa i Herman Žerlan. Žerlan je do sada bio u omladinskom timu Bajerna, a pomoći će prvom timu do kraja sezone.

Hajnkes je u Bajernu 2013. godine završio karijeru, pošto je u toj sezoni predvodio ekipu do "triple krune" - šampionske titule u Nemačkoj, Kupa i Lige šampiona.

On će da zameni Karla Anćelotija, koji je pre 10 dana dobio otkaz posle poraza od Pari Sen Žermena od 0:3 u Ligi šampiona. Italijanski trener otpušten je posle 14 meseci.

- Veoma smo zahvalni Jupu što je prihvatio ponudu da ponovo bude naš trener. On je idealan trener za Bajern u ovom trenutku - rekao je izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Hajnkes je potvrdio da će u ponedeljak zvanično preuzeti Bajern.

- Ne bih se vratio u bilo koji drugi klub na svetu. Međutim, Bajern je u mom srcu. Nadam se da ću sa svojim pomoćnicima učiniti sve da vratim Bajern na pobednički put. Radujem se ovom izazovu - rekao je Hajnkes.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading