Goleada na Vandi, remi Atletika i Sevilje!

Autor:

Sport

07.03.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atletika iz Madrida remizirali su na svom terenu sa Seviljom. Na velelepnom Vanda Metropolitanu bilo je 2:2 u okviru 27. kola španske Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletika

Andalužani su poveli u 19. minutu golom Luka de Jonga pred oko 60.000 navijača na stadionu “Vanda Metropolitano”, da bi se 'Jorgandžije' probudile posle pola sata igre. Alvaro Morata iz penala i Žoao Feliks su bili strelci u razmaku od pet minuta, da bi izjednačenje gostima doneo Lukas Okampos sa bele tačke u 43. minutu i tako postavio konačan rezultat.

Morata je imao prvu priliku na utakmici, ali je odbrana Sevilje reagovala, a zatim je i napad Andalužana proradio. Posle promašene prilike Susa, De Jong je savladao Jana Oblaka, da bi u 30. minutu sudija konsultovao VAR posle faula Dijega Karlosa, a Morata je pogodio za 1:1.


Iz već naredne izglednije prilike Madriđani su poveli, Feliks je posle asistencije Kokea šutirao pravo u gol, lopta je udarila u nogu jednog od igrača Sevilje, promenila smer i završila u mreži. Do kraja poluvremena, gosti su izjednačili, pošto je ponovo upotrebljen VAR zbog situacije koja je prethodila odličnoj Oblakovoj odbrani šuta Serhija Regiljona. Sudija je ponovo pokazao na belu tačku, ovoga puta na drugoj strani, a Okampos je savladao slovenačkog golmana. Atletiko je u drugom poluvremenu napadao, šanse su imali Janik Karasko i Dijego Kosta, Sevilja je vrebala svoje šanse, ali je rezultat ostao isti.

Sevilja sada na trećem mestu tabele ima 47 bodova, devet manje od vodećeg Reala, uz utakmicu više, dok su 'Jorgandžije' dve pozicije iza sa 45 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading