VAR pogurao Arsenal, Šefild nezaustavljiv, Vulvsi razočarali!

Autor:

Sport

07.03.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala pobedili su Vest Hem na svom terenu u 29. kolu Premijer lige rezultatom i upisali treći uzastopni trijumf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lakazet slavi pobedu i odluku VAR-a

Tobdžije igraju sve bolje, a do pobede nad Čekićarima stigli su zahvaljujući Aleksandru Lakazetu u 78. minutu.

Posle šuta sa distance Pjer-Emerika Obamejanga i odbitka, lopta je u šesnaestercu došla do Mesuta Ozila, koji je nesebično proigrao Lakazeta za rutinsku egzekuciju.

Nekoliko trenutaka nije bilo jasno da li će gol francuskog napadača biti priznat, zbog potencijalne ofsajd pozicije, ali se ispostavilo da je na kraju sve regularno.

Tobdžije su zasluženo došle do tri boda, pošto su kontrolisale ritam sve vreme i imale čak 70 odsto poseda lopte.

Na drugoj strani, gosti su pretili preko kontri, a najbliži golu bili su posle pokušaja Majkla Antonija i Sebastijana Alea.

Klub sa Emirejtsa je deveti na tabeli sa 40 bodova, dok je Vest Hem 16. sa 27.

Šefild Junajted je trijumfom nad Noričom (1:0) nastavio trku za četvrtu poziciju i Ligu šampiona. Oštrice su do slavlja na Bramal lejnu došli golom Bilija Šarpa u 36. minutu.

Tim Krisa Vajldera sa 43 boda zauzima šesto mesto i ima dva poena manje od četvrtoplasiranog Čelsija.

Norič ostaje poslednji sa 21.

Isti broj bodova poput Šefilda ima i Vulverhempton, posle remija sa Brajtonom bez golova u jednom od najlošijih mečeva sezone u Premijer ligi.

Njukasl je upisao minimalac na gostovanju Sautemptonu, pogotkom Alana Sen-Maksimena u 79. minutu. Bio je to prvi gol ekipe Stiva Brusa posle sedam sati i 19 minuta.

Sveci su već u 28. minutu ostali sa desetoricom zbog isključenja Muse Đenepa, a Svrake su već u 45. mogle do prednosti. Jedanaesterac je, ipak, promašio Met Riči.

Njukasl je 13. sa 35 bodova, a Sautemtpn 14. sa 34.

Kristal Palas je kao domaćin bio bolji od Votforda sa 1:0. Jedini gol na Selhurst parku dao je Džordan Aju u 28. minutu.

Orlovi su 10. sa 39 bodova, dok su Stršljenovi 17. sa 27.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading