(VIDEO) Enfild se ponovo raduje: Liverpul preokrenuo protiv Bornmuta i prekinuo seriju poraza!

Autor:

Sport

07.03.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula prekinuli su niz slabijih igara, pošto su danas na svom Enfildu pobedili Bornmut rezultatom 2:1 posle preokreta. Ovim trijumfom, Liverpul je korak bliže tituli, koju praktično može da osvoji i zvanično na stadionu Etihad šestog aprila, ukoliko i Siti pobedi sve svoje mečeve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Liverpul je danas imao imperativ pobede posle serije loših igara, ali su gosti poveli u devetom minutu golom Kaluma Vilsona.

Ipak, ono što je neverovatno i čemu svedočimo po ko zna koji put ove sezone - engleske sudije su daleko ispod nivoa Premijer lige.


Iako je sudija zatražio asistenciju iz VAR sobe, niko nije signalizirao čist prekršaj Vilsona nad Gomezom u začetku akcije.

Jasno se vidi da je napadač Bornmuta sa leđa odgurnuo Gomeza koji je imao loptu u nogama, u nastavku akcije, pala su dva brza pasa i gol.


Menadžer Liverpula je žestoko protestvovao pored aut linije, imao je svašta da kaže sudijama, ali je lopta završila na centru, a na semaforu - 0:1.


Međutim, Liverpul je do poluvremena, tačnije do 33. minuta. U 25. minutu, Mane je loše proigrao Salaha, ali je Egipćanin ipak pronašao način da pogodi prvi ugao za 1:1.

Samo osam minuta kasnije, gosti gube loptu na sredini terena, Van Dajk maestralno spaja Manea sa golom, Senegalac rutinski pogađa - 2:1.

Bornmut se nije libio da napadne jačeg rivala i na isteku sata igre, imao je veliku šansu da dođe do izjednačenja.

Frejzer je izašao sam na Adrijana i pokušao da ga lobuje, ali je maestralni Milner ispucao loptu skoro sa gol linije i sačuvao Liverpul.

Do kraja, nije bilo većih uzbuđenja, Mane je imao još jedan strašan pokušaj sa distance, ali su se domaći više fokusirali da smire tempo igre i mirno privedu meč kraju.

Doduše, imao je Vilson još jednu neverovatnu šansu u 90. minutu, ostao je sam pred golom, ali je signaliziran ofsajd...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading