Bizarna plejada brazilskih fudbalera: Majstori fudbala - kraljevi poroka!

Autor:

Sport

07.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Ronaldinjo (39), zvanično najbolji fudbaler sveta za 2004. i 2005. godinu, uhapšen u Paragvaju zbog falsifikovanja ličnih isprava, a nakon osam sati i pušten da se brani sa slobode. Ipak, nekadašnji as Barselone, Milana, PSŽ samo je poslednji u nizu slavnih brazilskih majstora najpopularnijeg sporta koji su upali u ozbiljne probleme sa zakonom.

Ronadinjo, Adrijano, Ronaldo, Robinjo

Veteran istanbulskog Bašakšehira Robinjo (36), svojevremeno zvezda Reala, Mančester sitija i Milana, proglašen je krivim za učestvovanje u grupnom silovanju Albanke u jednom noćnom klubu u Milanu 2013. godine. Iako osuđen na devetogodišnju kaznu zatvora pre tri godine, omaleni napadač nije robijao, budući da žalbeni postupak nije okončan.

Ozbiljnu fudbalsku karijeru Adrijano (38) zamenio je za kriminalnu, pa je tako bivši golgeter milanskog Intera i reprezentacije Brazila sklon alkoholu, povezivan sa narko-bosom iz Rija Fabijanom Atanasijem de Silvom, koji je naredio rušenje policijskog helikoptera. Levonogi napadač je bio sumnjičen da je poznatom kriminalcu pomogao u prenosu novca stečenog trgovinom drogom.

Luis Nazario de Lima Ronaldo (43), trostruki najbolji igrač sveta, imao je ozbiljnih problema sa transvestitom u Riju koji mu je 2008. godine tražio čak 30.000 dolara u zamenu da ne ispriča medijima da ga je popularni Zuba pokupio na ulici, misleći da je prostitutka. On je izbegao zatvor, ali te sreće nije bio sunarodnik Romario (54), koji je zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi proveo noć iza rešetaka, a utajio je i porez.

BRAZILSKI GREŠNICI

Ronaldinjo - pao u Paragvaju zbog lažnog pasoša

Robinjo - osuđen za silovanje, nije služio kaznu

Romario - nije plaćao alimentaciju, zbog čega je kratko bio iza rešetaka

Ronaldo - imao seks sa transvestitima koji su ga kasnije ucenjivali

Adrijano - postao deo kriminalne bande u Rio de Žaneiru

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading