Srbija sa 8 golova razmontirala Makedoniju!

Autor:

Sport

06.03.2020

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Severnu Makedoniju rezultatom 8:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: fss.rs
Srbija - Severna Makedonija

Fudbalerke Srbije su došle do treće pobede u kvalifikacionom ciklusu i sa 9 bodova sede iza Austrije, koja je sa 12 prvoplasirana selekcija.

Prvi gol na meču videli smo već u 4. minutu kada je mrežu Severne Makedonije zatresna Alegra Poljak, a četiri minuta kasnije je igračica Tenerifa postigla i drugi gol.

Bila je to visoka prednost Srbije iako nije bio ni 10. minut, a novu dramu unela je Gentjana Roki koja je u 14. minutu smanjila na 2:1.

Da Srbija dođe do visoke prednosti do poluvremena postarala se Tijana Filipović, koja je postigla i treći gol za Srbiju i na "velikom odmoru" bilo je 3:1.

U nastavku, Srbija je u prvih osam minuta postigla tri gola. Prvo je Nevena Damjanović bila strelac u 49 minutu, da bi se samo tri minuta kasnije upisala i Jelena Čanković, a Tijana Filipović je svojim drugim golom povisila na 6:1.

Marija Radojičić je u 72. minutu povisila na 7:1, da bi konačan rezultat postavila Jelena Čanković u drugom minutu sudijske nadoknade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading