Klop u velikom problemu: Jedan od najvažnijih ne igra protiv Bornmuta, a neizvestan je i za revanš sa Atletikom!

Autor:

Sport

06.03.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi golman Liverpula Alison neće igrati u 29. kolu Premijer lige protiv Bornmuta, a kako stvari stoje verovatno neće igrati ni u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Atletika na "Enfildu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Na konferenciji za medije pred meč sa Bornmutom, menadžer Liverpula Jirgen Klop je obelodanio da Alison Beker neće biti spreman za narednu sedmicu.

 

 

- On je imao mali incident pred meč sa Čelsijem i nismo hteli da rizikujemo. Plan je bio da svakako bude na klupi. Dan kasnije je imao snimanje i našli su nešto. Radi se o mišiću kuka. Nije dostupan i videćemo, sledeće sedmice sigurno neće igrati - rekao je Jirgen Klop.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alison Beker
Liverpulu sledi najvažnija utakmica sezone posle Bornmuta jer na "Enfildu" moraju da nadoknade zaostatak iz Madrida gde su izgubili od Atletika u prvom meču osmine finala Lige šampiona 1:0

Braniće verovatno Španac Adrijan koji je protiv Čelsija u FA kupu imao kiks i bio je jedan od krivaca za prvi primljeni gol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading