Jasna poruka predsednika Partizana: Nije pošteno da plaćamo Zvezdi štetu!

Autor:

Sport

06.03.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavni "večiti" derbi na stadionu "Rajko Mitić" završen je bez pobednika i golova, a umesto fudbala u prvom planu su bili navijači... Sukobi navijača, dimne bombe, vatrometi... to je obeležilo 162. večiti derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana posle večitog derbija sa navijačima

Navijači Partizana uništili su 1.150 stolica na južnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana, a moglo se čuti da će Crvena zvezda štetu da naplati u obližnjoj Humskoj ulici.

Ipak, na crno-beloj strani Topčiderskog brda kažu da nisu dobili fakturu od večitog rivala. Predsednik crno-belih Milorad Vučelić smatra da ne bi bilo pošteno da Partizan plati više od 10.000 evra za ispade navijača.

- Naravno da ne bi bilo pošteno. Međutim, ljude bi, pre svega, trebalo da zabrine: 28 minuta se igralo aktivno?! Za to nisu krivi igrači, atmosfera... Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno - rekao je Vučelić za Žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading