MATIĆ ISKREN: Nismo zaslužili pobedu, ali daćemo sve od sebe da odemo na SP!

Autor:

Sport

06.10.2017

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić izjavio je da će naš nacionalni tim dati sve od sebe da se plasira na SP u Rusiju.

RepublikaFoto: fss.rs
Matić se nije proslavio na meču u Beču

Srbija je propustila prvu meč loptu, pošto je u Beču poražena od Austrije, 3:2. Naš nacionalni tim će u ponedeljak u Beogradu dočekati Gruziju, a samo pobeda vodi "orlove" direktno na Mundijal.

- Slabo smo odigrali i nismo zaslužili pobedu. Žao nam je što pred našim navijačima nismo iskoristili priliku, ali već imamo šansu da već u ponedeljak to ispravimo - rekao je Matić posle meča i nastavio:


 - U ponedeljak nas čeka izuzetan meč, sada je najbitnije da se odmorimo i pripremimo za meč i da se plasiramo pred svojom publikom. Daćemo sve od sebe, igraćemo bolje nego što smo danas igrali.

Srbija se kolo pre kraja kvalifikacija nalazi na prvom mestu na tabeli sa 18 bodova. Vels je drugi sa 17, a Republika Irska je treća sa 16.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading