MUSLIN: Da nije bilo Stojkovića bilo bi gore

Autor:

Sport

06.10.2017

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Slavoljub Muslin izjavio je posle poraza od Austrije u Beču (3:2) da naša reprezentacija mogla da prođe mnogo gore.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svestan da Srbija mora bolje: Slavoljub Muslin

 

- Mi nismo bili dobri za razliku od domaćina koji je imao veliki broj prilika za gol. Da nije bilo golmana Stojkovića koji je u odličnoj formi, mogli smo da izgubimo i sa većom razlikom - rekao je Muslin posle utakmice.

On je novinarima potom rekao da je Austrija zasluženo pobedila.

 - Igrali smo protiv boljeg protivnika, koji je stvorio više šansi i logično pobedio. Nama ostaje žao što nismo uspeli da se kvalifikujemo i obradujemo svoje navijače, ali nadam se da ćemo to uraditi u ponedeljak, da ćemo pobediti Gruziju pred punim stadionom - naveo je selektor Srbije.

On je potom analizirao meč sa Austrijom.

 - Poslednji korak je uvek težak i znao sam da neće biti lako. Uradili smo najteže, poveli smo i primili smo golove. Izmenili smo taktiku, igrali smo 4-4-2, nije nam odgovaralo nerešeno, jer bi nam i tako trebala pobeda u Beogradu. Zato smo više rizikovali i primili gol. Idemo dalje. Objektivno smo jači od Gruzije. Ne mislim da će biti straha, mislim da ćemo imati reakciju. Dobro je da igramo za tri dana. Mislim da ćemo biti spremni i motivisani - istakao je Muslin.

On je istakao je ekipi nedostajao Filip Kostić, ali je zahvalio navijačima na podršci.

- Nemamo strah, ali ne znam ni ja, moramo da vidimo. Dobro smo se spremili. Moramo da igramo našu igru, mislio sam da će iz igre doći rezultat. Nismo odigrali na našem nivou. Mnogo nam je falio Kostić. Imali smo problema, ova odbrana nije često igrala zajedno. Hvala navijačima što su došli da nas podrže, lepo su navijali, bio je dobar ambijent. Protivnik je bio bolji od nas, bolje je igrao i zasluženo je pobedio - zaključio je Muslin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading