Jovičić: Uz navijače do bodova u Šapcu

Autor:

Sport

05.03.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde, Branko Jovičić, od januara se potpuno vratio u trenažni proces posle povrede kolena.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić

Zvezdin “lav” ističe da je potpuno spreman i da jedva čeka povratak na teren, a nada se da će naš klub u Šapcu nastaviti uspešnu prolećnu seriju i pobedom nad Mačvom napraviti novi korak ka tituli.

- Nijedno gostovanje u Srbiji nije lako. Međutim, mi smo Crvena zvezda i svi timovi žele da se prikažu u najboljem mogućem svetlu protiv nas, ponekad i pružaju mnogo više od svojih mogućnosti. To je na neki način i dobro, prevashodno zbog kvaliteta fudbala. Gledamo samo sebe, igramo napadački, ne razmišljamo toliko o protivniku, već samo o svojoj igri, tako da verujem da ćemo upisati nova tri boda – uveren je Jovičić.

Popularni “Bakula” željno isčekuje povratak na teren.

- Treniram od početka priprema sa ekipom što mi je izuzetno drago. Na meni je da radim maksimalno, da budem fokusiran na teren, želim i moram da se vratim što jači i spremniji. Očekujem da se što pre vratim na teren, uželeo sam se fudbala, i čitavog tog ambijenta pune Marakane. Na stručnom štabu je da odlučim kada je prava prilika za to, ja uvek dajem celog sebe i pun sam samopouzdanja.

Imao je poruku i za naše verne navijače

Poziv našim navijačima nije nikad potreban. Oni su tu za nas, pravi 12. igrač, i kada pobeđujemo, ali i kada rezultat nije na našoj strani. Bez njih ništa ne bih bilo ovako lepo i mnogi uspesi su podjednako i njihovi. Verujem da će nas podržati i u Šapcu, na jednom teškom gostovanju, kao i da se zajedno sa njima radujemo novoj pobedi.

Zvezdina “trojka” sumirala je utiske do sada urađenog, a istakao je da Zvezdina igra prepoznatljiva po agresivnosti i napadačkoj orijentisanosti. 

- Pored rezultata koje smo postigli, svi su videli i da nam se kocept igre promenio. Počeli smo da igramo agresivno, napadački i na gol više, što mi i želimo da postignemo, da Zvezda po tome bude prepoznatljiva. Videli smo i na derbiju da smo u prvom delu igre imali nekoliko prilika za gol, nismo uspeli da ga postignemo, dok u drugom poluvremenu je bilo dosta seckanja igre. Međutim, sa druge strane napredujemo u svakom smislu na terenu, tako da verujem da ćemo u svakoj sledećoj utakmici biti što bolji i spremniji – podvukao je Jovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading