Igrači Barselone nemaju poverenja u njega i žele da mu vide leđa: Nije čovek za veliki klub

Autor:

Sport

05.03.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak Kike Setjen zamenio je Ernesta Valverdea pre samo dva meseca na klupi aktuelnog prvaka Španije, ali igra Barselone je i dalje poprilično "tanka" i nije doneo nikakve radikalne promene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kike Setjen

Katalonski radio tvrdi da su igrači Barselone protiv trenera Setjena i smatraju da on nije dorastao da bude trener kluba kakav je Barselona i žele njegov odlazak.

Navodno, često se među igračima katalonskog kluba može čuti kako Setjen i ekipa ne znaju šta rade i da nemaju pravo znanje za vođenje tima i oni bi rado videli leđa njemu i ekipi.

Setjen nije doneo previše od dolaska. Klub je izgubio veliki derbi protiv Real Madrida i to im je treći poraz u šest gostovanja od preuzimanja ekipe od strane ovog trenera.

Takođe ispao je iz Kupa Kralja, a nije ekipa blistala ni u Ligi šampiona protiv Napolija, gde su izvukli remi na gostovanju i na svom terenu će odlučiti o prolasku dalje.

Igrači više u njega nemaju poverenje, a problem predstavlja i pomoćnik Eder Sarabia koji često urla na igrače na treninzima i to se velikim zvezdama nimalo ne sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading