Evo koliko je ozbiljna povreda Ričmonda Boaćija

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

05.03.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grimasa Ričmonda Boaćija prilikom izlaske iz igre u 162. večitom derbiju otkrivala je da povreda lože nije naivna.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Snimak magnentnom rezonancom pokazao je da snažnog napadača iz Gane čeka minimum 15 dana bez treninga, što znači da će Crvena zvezda bez prvog napadača biti minimum tri, najverovatnije četiri sedmice, objavio je Sportski žurnal.

Izvesno je da Boaći neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću za utakmice sa Mačvom, Napretkom i Radom, dok su minimalne šanse da počne duel sa Radnikom 22. marta. Najverovatnije Boaći će biti u stroju posle reprezentativne pauze, tačnije na gostovanju TSC-u 4. aprila.

Povreda Ričmonda Boaćija došla je u nevreme. Ne samo da se nametnuo kao apsolutno prvi izbor Dejana Stankovića, već je dobio i poziv selektora Gane za predstojeće mečeve.

Boaći je u prethodni večiti derbi ušao rovit. Igrao je vrlo korektno do izlaska iz igre, ali pogubno bi bilo za iskusnog napadača da sada žuri sa povratkom. Za njega i Crvenu zvezdu je najbitnije da bude spreman za okršaje u plej-ofu kao i završnici Kupa Srbije, pošto je osvajanje duple krune jedan od ciljeva odgovornih sa Marakane.

Napadač je i prošle sezone kuburio sa sličnom povredom. Doživeo je neprijatnost u sudaru sa Radničkim, pa je propustio finiš sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading