Brazil i Francuska u problemu: Pari Sen Žermen zabranio Nejmaru i Mbapeu da igraju za reprezentacije!

Autor:

Sport

04.03.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su zvezde Pari Sen Žermena – Nejmar i Kilijan Mbape – želeli da budu na Olimpijskim igrama predstojećeg leta u Tokiju, od 24. jula do 9. avgusta, izgleda da do toga ipak neće doći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kilijan Mbape

Pariski klub je proteklog vikenda obavestio Fudbalski savez Francuske da svetski prvak Mbape neće biti pušten da putuje na OI, izvestio je list “L'Ekip”, a španska “Marka” navela je da isto važi i za Nejmara.

Prema tom izveštaju, klubovi nisu u obavezi da svojim igračima dozvole da učestvuju na Igrama, s obzirom da to nije takmičenje koje organizuje FIFA.

"Sveci" ne žele da omoguće svojim igračima da putuju u Japan između ostalog i zbog toga što će obojica biti angažovani u svojim nacionalnim timovima – Mbape na Evropskom prvenstvu, a Nejmar na takmičenju Kopa Amerika.

I jedan i drugi šampionat održavaju se od 12. juna do 12. jula

Zabrana odlaska na Olimpijske igre mora da je teško pala Mbapeu.

- Ljudi ovde su veoma ljubazni i dragi. Rado bih došao što je pre moguće. Zašto ne na Olimpijske igre? Oduvek sam govorio da je to moj san. Međutim, to nije u mojim rukama - rekao je Mbape prošle godine tokom turneje Pari Sen Žermena po Aziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading