Englezi u transu: Kapiten i najbolji igrač reprezentacije spreman za EP!

Autor:

Sport

04.03.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je danas da je uveren da će biti spreman za Evropsko prvenstvo 2020. godine i da planira da se vrati na teren u prvoj polovini aprila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Napadač Totenhema je 1. januara pokidao tetivu i podvrgnut je operaciji. Tada se spekulisalo da bi mogao da propusti ostatak sezone i Evropsko prvenstvo, koje počinje 12. juna.

Kejn je u intervjuu za ES Magazin rekao da veruje da će ići na Evropsko prvenstvo

 

- Osim ako se nešto drastično ne dogodi do tada, biću na Evropskom prvenstvu. Još se nisam vratio treninzima sa prvotimcima, ali naporno radim u teretani i sve sam snažniji. Radi se o još nekoliko nedelja i ponovo ću igrati. Ne želim da prognoziram za koju utakmicu ću biti spreman, ali nadam se negde između početka i sredine aprila - rekao je Kejn, preneo je Skaj.

45 utakmica za "Gordi albion" i 32 gola 

Trener Totenhema Žoze Murinjo nedavno je rekao da se Kejn oporavlja brže nego što je očekivano i da bi mogao da bude spreman za "tri, četiri ili pet" poslednjih utakmica u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading